fbpx

Bortúra

EGY TÚRA SOPRON BORVIDÉKÉN UAZ TEREPJÁRÓKKAL​​

Ez nem egy klasszikus túra, ahol “unalmas” adatokkal fárasztunk, hanem megmutatjuk Sopron egy olyan oldalát, olyan módon, ahogyan még biztos nem láttad!

Imádni fogod!

Ez nem egy klasszikus túra, ahol “unalmas” adatokkal fárasztunk, hanem megmutatjuk Sopron egy olyan oldalát, olyan módon, ahogyan még biztos nem láttad!

KI VEZETI A BORTÚRÁT?

Kocsis Miklós vagyok, a Kocsis Borászat tulajdonosa. 1997-ben kezdtem borászattal foglalkozni, ekkor még “csak” 4 hektáros területen. Azóta már 20+ hektáron foglalkozunk szőlőtermesztéssel és országos szinten boraink értékesítésével.

Szeretném, ha minden idelátogató megismerné Sopronnak ezt az oldalát is, mert egy olyan kincs rejtőzik a város szélén, amely egyedülálló és magával ragadó.

A TÚRÁRÓL MONDTÁK:

Kiss Gábor
Nagyon jó volt a túra

JELENTKEZZ A TÚRÁRA

Jelentkezz az űrlap kitöltésével a következő UAZ bortúrátokra! Az űrlap kitöltése után felvesszük veled a kapcsolatot telefonon. Szeretnénk tájékoztatni, hogy elképzelhető, hogy már van foglalás az általad megadott dátumra. Ebben az esetben keresünk egy olyan dátumot, ami megfelelő lesz neked!

JELENTKEZÉS

INFORMÁCIÓK

Töltsd ki az űrlapot

Ezekre az adatokra mindenképpen szükségünk van, hogy fel tudjuk veled venni a kapcsolatot és rögzíteni tudjuk a foglalásod.

Felvesszük veled a kapcsolatot

3 munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot telefonon, hogy véglegesíteni tudjuk a foglalásod.

Várunk a túrára

Ha minden rendben van, akkor már csak a túra lesz hátra! Már nagyon várjuk, hogy találkozzunk! 🙂