fbpx

Bortúra

EGY TÚRA SOPRON BORVIDÉKÉN ELEKTROMOS KISBUSSZAL

Ez nem egy klasszikus túra, ahol „unalmas” adatokkal fárasztunk, hanem megmutatjuk Sopron egy olyan oldalát, olyan módon, ahogyan még biztos nem láttad!

Imádni fogod!

Ez nem egy klasszikus túra, ahol „unalmas” adatokkal fárasztunk, hanem megmutatjuk Sopron egy olyan oldalát, olyan módon, ahogyan még biztos nem láttad!

Értetek menjünk?

Ha esetleg nem tudjátok megoldani az utazást, ami érthető, hiszen egy bortúrára készültök, akkor Sopronon belül szívesen értetek megyünk. Ez akkor is szuper megoldás lehet, ha vonattal érkeztek a városba. Ebben az esetben az állomáson felveszünk titeket, sőt vissza is viszünk úgy, hogy még a vonatot is elérjétek! 🙂

KI VEZETI A BORTÚRÁT?

Kocsis Miklós vagyok, a Kocsis Borászat tulajdonosa. 1997-ben kezdtem borászattal foglalkozni, ekkor még „csak” 4 hektáros területen. Azóta már 20+ hektáron foglalkozunk szőlőtermesztéssel és országos szinten boraink értékesítésével.

Szeretném, ha minden idelátogató megismerné Sopronnak ezt az oldalát is, mert egy olyan kincs rejtőzik a város szélén, amely egyedülálló és magával ragadó.

Csapatépítő?
Családi program?

Bármelyik is legyen, nekünk már nem tudtok újat mondani. 🙂 Több mint 300 túrán vagyunk túl, ahol már a keresztelőtől a nemzetközi találkozókig mindennel találkoztunk! Szóval ha a kollégáidat szeretnéd meglepni egy életre szóló élménnyel, vagy a családoddal szeretnéd jobban megismerni a Soproni Borvidéket, akkor a legjobb helyen jársz!

Elektromos kisbusz?

Igen! A Soproni Borvidék, mint kiemelkedő természeti és kulturális örökség, megérdemli a védelmet és az odafigyelést. Ha csak ennyit tudunk tenni ennek a „csodának” a megőrzése érdekében, akkor ezt kötelességünk megtenni. Emellett, az elektromos kisbusz csendes működése nyugodt és kellemes élményt nyújt a látogatóknak. A csendes közlekedés lehetővé teszi, hogy az idelátogatók teljes mértékben élvezhessék a borvidék természeti szépségeit, a szőlőültetvények hangulatát és a boraink ízvilágát.

JELENTKEZZ A TÚRÁRA

Jelentkezz az űrlap kitöltésével a következő bortúrátokra! Az űrlap kitöltése után felvesszük veled a kapcsolatot telefonon. Szeretnénk tájékoztatni, hogy elképzelhető, hogy már van foglalás az általad megadott dátumra. Ebben az esetben keresünk egy olyan dátumot, ami megfelelő lesz neked!

JELENTKEZÉS

INFORMÁCIÓK

Töltsd ki az űrlapot

Ezekre az adatokra mindenképpen szükségünk van, hogy fel tudjuk veled venni a kapcsolatot és rögzíteni tudjuk a foglalásod.

Felvesszük veled a kapcsolatot

3 munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot telefonon, hogy véglegesíteni tudjuk a foglalásod.

Várunk a túrára

Ha minden rendben van, akkor már csak a túra lesz hátra! Már nagyon várjuk, hogy találkozzunk! 🙂