fbpx

Szállás ajánlataink

Törekszünk arra, hogy városunkba látogatóknak ne csak páratlan élményekbe legyen részünk, hanem a szállásuk is minden igényt kielégítő legyen egy egésznapos bortúra, vagy városnézés után. Nézd meg partnereink ajánlatait.

A Wollner család múlt századi miliőt idéző, négycsillagos szállodája Sopron belvárosában, sétáló övezetben, csendes, védett műemléki környezetben található. A hoteltől mindössze néhány lépésre van a Fő-tér, a Tűztorony, a múzeumok, a turisztikai látnivalók, a színház, a konferencia központ, üzletek és számos szórakozóhely. Az elmúlt években vendégeink véleménye alapján szállodánk  számos elismerést kapott, amelyekre büszkék vagyunk.

Szállásunk Sopron legelegánsabb utcáján, a Várkerületen helyezkedik el, közvetlen rálátás nyílik a Tűztoronyra – amely a város jelképe-, továbbá a Mária-szoborra és a Hűségkútra is. Élvezze Sopron lüktetését modern apartmanjaink egyikében!

Élvezze, hogy Ausztria mindössze egy ugrás. Apartmanjaink párok, családok, baráti társaságok számára ideális, ugyanakkor céges események, rendezvények, esküvők alkalmával is állunk vendégeink rendelkezésére akár 20 fő esetén is.